F.A.Q.

Welkom op dé affiliate F.A.Q. pagina van Pro-Purity. Hier kun je vragen en antwoorden vinden in de categorie:

Algemeen

Allereerst excuses, dat is vervelend! Stuur even een mailtje via het contactformulier, of neem telefonisch contact met ons op (06 15 09 78 59). Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing! 

 

One Complete is een hygiënisch handverzorgingsmiddel met als basis waterstofperoxide.

Het middel verzorgt je handen, hierdoor voelt de huid zacht aan.

Hoelang ben ik beschermd tegen bacteriën en virussen?

Aangebracht op de handen heeft ‘’One Complete’’ een beschermingstijd van 4 – 8 uur.

Bestellen & Bezorgen

Foutje! Dit kan natuurlijk gebeuren. U kunt ons het beste even bellen via de mobiele telefoon: 06 15 09 78 59. Verder kunt u ons ook bereiken via de mail! Deze mag naar: info@pro-purity.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Team Pro-Purity is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00

Geschiedenis

Een probleem dat wij beleefde is dat de huid uitdroogt door handsanitizers met alcohol als ingrediënt. Daarom hebben wij de oplossing gevonden, wij hydrateren uw handen! Wij vinden namelijk dat hygiëne gemakkelijk moet zijn en u een schoon gevoel moeten geven. Iedereen verdient een gezond leven en wij willen dat eenvoudig maken voor u.

Samenwerken

Nee, wij hebben geen generieke kortingscodes. Hiermee kunnen we dus geen acties opzetten.

Ja! Daar staan wij zeker altijd voor open. Heeft u zelf een idee voor een exclusieve actie? U kunt ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken. We doen ons best om u zo snel mogelijk een reactie te geven.

 

Productinformatie

Aangebracht op de handen heeft ‘’One Complete’’ een beschermingstijd van 4 – 8 uur.

One Complete is op waterbasis en bevat geen alcohol; Derhalve droogt het de huid niet uit. Een ruwe uitgedroogde huid houdt aantoonbaar meer micro-organismen vast en kan op korte termijn zorgen voor een verhoogd contaminatierisico. Ook is One Complete zeer zuinig in gebruik en beschermd het u 4 – 8 uur tegen bacteriën en virussen.

Pro-Purity vortex is een milieuvriendelijk desinfectiemiddel op basis van actief zuurstof dat zich onderscheidt door een milde en langdurige werking. Zo tast het bijvoorbeeld niet uw machines of leidingen aan en blijft het tot 110 uur actief. Pro-Purity vortex is dan ook van toepassing bij het desinfecteren van ruimtes, (werk) oppervlakken. Interesse? Dan kunt u een mailtje sturen via het contactformulier (Zakelijk), of neem telefonisch contact met ons op (06 15 09 78 59). Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing!