Neem het heft in eigen handen! Nooit meer handen die aanvoelen als schuurpapier.

Tijdens de pandemie is handen wassen belangrijker dan ooit geworden. Goede handhygiëne is altijd al een belangrijke handeling geweest, maar inmiddels is het een vereiste geworden én zelfs van levensbelang. Tijd om het heft in eigen handen te nemen: aan de slag met flink wat zeep en desinfectiemiddelen! 

Ontsmetten die hand(el). 

Handen wassen met zeep is stap één, maar een belangrijke aanvulling daarop is het ontsmetten van uw handen. Negen van de tien personen gebruiken zeep of desinfecterende middelen op basis van alcohol. Helaas, doet dit niet volledig zijn werk voor een goede hygiëne: het gebruik van deze producten is namelijk alleen effectief als uw handen nat zijn voor minimaal 30 seconden. Niet heel handig! Verder hebben deze middelen nog een aantal minpuntjes: 

  • Na een aantal keren gebruiken voelen uw handen als schuurpapier;
  • Zeep breekt de natuurlijke, vettige beschermlaag van uw huid af;
  • Alcohol zorgt slechts een aantal minuten voor desinfectie, daarna bent u al niet meer beschermd tegen bacteriën of virussen; 

De oplossing ligt voor de hand. 

Zeep en desinfecterende middelen op basis van alcohol zijn, zoals hierboven te lezen, niet de meest fijne oplossing voor goede handhygiëne. U verwijdert hiermee letterlijk de natuurlijke beschermlaag van uw huid, terwijl deze laag u juist beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals: bacteriën en virussen. Goed voor uzelf zorgen en de juiste middelen gebruiken is dus erg belangrijk. Maar, waar vindt u dit? Daar kunnen wij u wel een handje mee helpen! 

One Complete: voor olympische handen!

De handgel van One Complete is de oplossing! Deze handgel is ontwikkeld op basis van nanotechnologie (waterstof) in plaats van alcohol. Dit zorgt ervoor dat u tussen de vier en acht uur beschermd bent tegen bacteriën en virussen. Droge handen zijn met One Complete ook verleden tijd. De gel voorkomt uitdroging en heeft een fijne, zachte werking op de handen, waardoor uw huid weer elastisch en soepel aanvoelt. Bye, bye schuurpapier handen! De atleten en begeleiders van de Olympische spelen zweren sinds 2012 bij One Complete. Inmiddels is dit dan ook het officiële antibacteriële huidverzorgingsmiddel van de Olympische ploeg. Een échte winnaar onder de handhygiëne producten. 

Voorgoed afscheid nemen van droge handen en slechte huidverzorging? Bestel: One Complete handgel! 

Beginnen uw handen te jeuken na het lezen van dit artikel én bent u er klaar voor om voorgoed afscheid te nemen van droge handen en slechte huidverzorging? U bestelt dit fijne product gewoon via onze Pro-Purity webshop. Leuk extraatje: wij bieden altijd de scherpste prijs.

Meer hand(ige) hygiëne nieuwtjes ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Onze Sebastiaan deelt met alle liefde zijn kennis met u. Dagelijkse tips en tricks? Daavoor kunt u ons volgen op Instagram, Facebook & LinkedIn. Maar goed, dat ligt natuurlijk best voor de hand 😉 See you there! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *